FOGÁSZAT/FOGTECHNIKA

FOGÁSZAT/FOGTECHNIKA

Az Ön kényelme érdekében a fogászati, valamint a fogtechnikai részlegünk és a Panzió is ugyanazon a helyen található.

Gondoskodunk arról, hogy a pihenése alatt a megfelelő fogászati ellátásokat és protetikai eszközöket kaphassa meg – garanciával. A garanciáról itt olvashat:

garancia

FOGTECHNIKA

Nagy Attila fogtechnikus mester vagyok, a Dental Home alapító tulajdonosa, a Korona Panzió tulajdonosa és üzemeltetője, valamint a fogtechnikai labor szakmai vezetője.

– A fogtechnikai laboratóriumot, mely a Korona Panzióban található, 1999-ben alapítottam. Mi gondoskodunk arról, hogy pontosan olyan színű és fajtájú fogtechnikai anyag kerüljön Önnek beépítésre, mely általam személyesen is egyeztetésre került a fogorvossal egyetértésben.
Jelenleg 5 munkatárssal dolgozom összehangolt csapatmunkában a fogorvossal együtt, páciensközpontú szemléletmódban. Magam és munkatársaim szakmai továbbképzését kiemelkedően fontosnak tartom, ezért nagy hangsúlyt fektetek a szakma elismert képviselői által tartott kurzusok részvételén, ezzel biztosítva a folyamatos fejlődést.

– Mi gondoskodunk továbbá arról, hogy a fogászati beavatkozás alatt Ön jól érezze magát, mind a Korona Panzióban, mind pedig Sárváron és a tőlünk megszokott magas minőségű szolgáltatást kapja, akár a szállás, akár a repülőtéri transzfer, vagy akár a programszervezés területén.

– Mi biztosítjuk Önnek, hogy az Ön fogászati ellátása során a maximális precizitás, pontosság, a határidők betartása, és a reális költségek egyszerre valósulhassanak meg.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

FOGÁSZAT

Temesi Zsolt vagyok, a fog- és szájbetegségek szakorvosa.

1990-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Majdnem 10 évig dolgoztam idősebb, tapasztaltabb fogorvos kollégák mellett, ahol a szakma minden fogását tapasztalati szinten sajátíthattam el.

1997-ben nyitottam meg magánrendelőmet Sárváron. (aktív link a Sárvári Látnivalókhoz)

Több mint 10 éve gondoskodom a többnyire osztrák, német, svájci, és olasz pácienseim fogászati igényeinek kielégítéséről. Külföldi betegeim előszeretettel ajánlanak egymásnak, hiszen Magyarországon az otthon megszokott minőségű szolgáltatásokat kapják sokkal kedvezőbb áron.

A legfontosabbnak tartom praxisomban a pontos, lelkiismeretes fogászati vizsgálatot, a lehetőségek felmérése és ismertetése után az Ön számára legjobb kezelés kiválasztását, és fájdalommentes kivitelezését.

Minden, több kezeléssel járó beavatkozás elején írásos költségvetést készítek, amely egyértelművé teszi a munkák rész- és összköltségét. Ezzel lehetővé válik, hogy a kiadás tervezhető legyen.

Szakmai felkészültségem, a legmodernebb fogászati tömő- és lenyomatanyagok használata, a korszerű gépekkel felszerelt, szájsebészeti műtétekre is alkalmas rendelőm garantálja Önnek, hogy egészséges, esztétikus fogazat birtokában távozzon a kezelések befejeztével.

Röviden a kezelés menetéről

A részünkre rendelkezésre bocsátott panoráma röntgen és egyéb felvételek alapján készítjük el Önnek az előzetes kezelési tervet. Ennek során egy számítógépes fogászati program segítségével rögzítésre kerül a száj és a fogazat állapota.

A személyes állapotfelmérés után készül a személyre szabott kezelési terv.

Ennek segítségével kerül kialakításra, hogy melyik beavatkozás lenne a legoptimálisabb Önnek, ez mennyibe kerülne, hány ülésre lesz szükség. Ez alapján teljes tájékoztatást nyújtunk a használatos anyagokról, kezelési eljárásokról, illetve megválaszoljuk az Ön kérdéseit.

A kezelési és költségvetési tervet minden esetben, írásban is megkapja.

A javasolt terv írásban rögzített elfogadása esetén kezdődhet csak el a fogászati kezelés.

0
Szállóvendég
0
Páciens volt idáig a fogorvosnál/fogtechnikán
0
Éves a fogorvosi rendelő/fogtechnika
0
Fő gondoskodik az ön kényelméről, fogászati ellátásáról
Régóta visszajáró páciens vagyok doktor úrnál. Az tetszik doktor úr kezeléseiben, hogy megbízhatok abban, hogy mindig a legmodernebb technikákat és a legnagyobb tapasztalatot és szaktudást kapom. Bátran bízom magam doktor úr kezeire. E mellett doktor úr személyében egy olyan kedves embert ismerhettem meg, aki figyel a páciens igényeire. Külön öröm a számomra, hogy a fogkezelésem mellett mindig kellemesen kikapcsolódhatok. A Gyógyfürdő nagyon közel van, a környéken pedig remek kirándulásokat lehet tenni, a Dental Home csapata még ebben is segít, hogy megszervezzék nekem ezeket az utazásokat. Családdal, vagy egyedül is remekül éreztem már magam a Dental Home-nál. Mindenkinek ajánlom a szolgáltatásaikat.
Juhász Andrásné, Magyarország
Szeretném megköszönni azt a maximális odafigyelést és kedvességet amit az itt tartózkodásom alatt tapasztaltam. A mellett, hogy szakszerű fogászati ellátásban részesültem, a fogtechnikusi labor vezetője is végigkísérte a teljes fogászati munkát, hogy a legtökéletesebb legyen a végeredmény. A Sárvári Gyógyfürdő csodálatos, a Dental Home munkatársai pedig gondoskodtak arról, hogy a környéket is felfedezhessem. Mindezt nagyon kedvező áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szolgáltatást.
Hans Schmidt, Ausztria
Doktor úr személyében egy alapos és precíz szakembert ismerhettem meg. A legmodernebb technikákat alkalmazza és a svájci árak töredékéért kaphatom meg a megszokott magas minőségű szolgáltatást. Doktor úr szorosan együttműködik a fogtechnikai laborral, minden folyamat maximálisan kontrollált és precíz, hogy a legjobb végeredményt kaphassam. Nem utolsó sorban pedig a Dental Home személyzete a fogászati kezeléseken kívül is maximálisan segített nekem abban, hogy kellemesen töltsem el az időmet Sárvár fürdő városában. Összességében nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással és ajánlani fogom mindenkinek.
Peter Walter, Svájc
Az otthon megszokott minőségben, ám sokkal kedvezőbb áron fedezhettem fel Magyarország szépségeit. Nagyon jól éreztem magam Sárváron, és közben a fogaim is szépek lettek. Ajánlom mindenkinek a Dental Home-ot.
Maria Rossi, Olaszország
A német precizitást kaptam Magyarországon, egybekötve egy kellemes nyaralással. Kívánom, hogy mindenkinek ilyen kellemes legyen a fogászati kezelése.
Bernd Heinrich, Németország
Nagyon kedvező árú szolgáltatást kaptam igen magas minőségen. A fogászati kezelések, az implantátum, a szállás és a teljes szervezés a legmagasabb nivójú volt. Sárvár Gyógyfürdőjében pedig még az ízületi panaszaim is enyhültek. Mindenkinek ajánlom a sárvári Dental Home-ot, aki jó áron szeretne magas minőséget kapni.
Thomas Gross, Belgium

Szakmai partnereink

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdekli a szolgáltatásunk, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk, munkatársunk hamarosan jelentkezni fog. Köszönjük!