EGÉSZSÉGES MOSOLY 5 LÉPÉSBEN

Amíg Mi a kezelést és a fogtechnikai szolgáltatást nyújtjuk, töltse el kellemesen az idejét Sárváron és a környéken!

0
Szállóvendég
0
Páciens volt idáig a fogorvosnál/fogtechnikán
0
Éves a fogorvosi rendelő/fogtechnika
0
Fő gondoskodik az ön kényelméről, fogászati ellátásáról
Régóta visszajáró páciens vagyok doktor úrnál. Az tetszik doktor úr kezeléseiben, hogy megbízhatok abban, hogy mindig a legmodernebb technikákat és a legnagyobb tapasztalatot és szaktudást kapom. Bátran bízom magam doktor úr kezeire. E mellett doktor úr személyében egy olyan kedves embert ismerhettem meg, aki figyel a páciens igényeire. Külön öröm a számomra, hogy a fogkezelésem mellett mindig kellemesen kikapcsolódhatok. A Gyógyfürdő nagyon közel van, a környéken pedig remek kirándulásokat lehet tenni, a Dental Home csapata még ebben is segít, hogy megszervezzék nekem ezeket az utazásokat. Családdal, vagy egyedül is remekül éreztem már magam a Dental Home-nál. Mindenkinek ajánlom a szolgáltatásaikat.
Juhász Andrásné, Magyarország
Szeretném megköszönni azt a maximális odafigyelést és kedvességet amit az itt tartózkodásom alatt tapasztaltam. A mellett, hogy szakszerű fogászati ellátásban részesültem, a fogtechnikusi labor vezetője is végigkísérte a teljes fogászati munkát, hogy a legtökéletesebb legyen a végeredmény. A Sárvári Gyógyfürdő csodálatos, a Dental Home munkatársai pedig gondoskodtak arról, hogy a környéket is felfedezhessem. Mindezt nagyon kedvező áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szolgáltatást.
Hans Schmidt, Ausztria
Doktor úr személyében egy alapos és precíz szakembert ismerhettem meg. A legmodernebb technikákat alkalmazza és a svájci árak töredékéért kaphatom meg a megszokott magas minőségű szolgáltatást. Doktor úr szorosan együttműködik a fogtechnikai laborral, minden folyamat maximálisan kontrollált és precíz, hogy a legjobb végeredményt kaphassam. Nem utolsó sorban pedig a Dental Home személyzete a fogászati kezeléseken kívül is maximálisan segített nekem abban, hogy kellemesen töltsem el az időmet Sárvár fürdő városában. Összességében nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással és ajánlani fogom mindenkinek.
Peter Walter, Svájc
Az otthon megszokott minőségben, ám sokkal kedvezőbb áron fedezhettem fel Magyarország szépségeit. Nagyon jól éreztem magam Sárváron, és közben a fogaim is szépek lettek. Ajánlom mindenkinek a Dental Home-ot.
Maria Rossi, Olaszország
A német precizitást kaptam Magyarországon, egybekötve egy kellemes nyaralással. Kívánom, hogy mindenkinek ilyen kellemes legyen a fogászati kezelése.
Bernd Heinrich, Németország
Nagyon kedvező árú szolgáltatást kaptam igen magas minőségen. A fogászati kezelések, az implantátum, a szállás és a teljes szervezés a legmagasabb nivójú volt. Sárvár Gyógyfürdőjében pedig még az ízületi panaszaim is enyhültek. Mindenkinek ajánlom a sárvári Dental Home-ot, aki jó áron szeretne magas minőséget kapni.
Thomas Gross, Belgium
ÉRDEKEL EZ A LEHETŐSÉG

sárvár

Amíg Mi a kezelést és a fogtechnikai szolgáltatást nyújtjuk, töltse el kellemesen az idejét Sárváron és a környéken!

Sárvári látnivalók

Vizsgálat:

Wave

Az állapotfelmérés nem jár fájdalommal.
Egy rövid (de alapos) vizsgálat és beszélgetés. Ez vár Önre.
Összevetjük az előzetesen, írásban felvázolt helyzetet, a leleteket, röntgeneket és a látható, valós helyzetet.
Amennyiben szükséges, javaslatot teszünk a kezelési terv módosítására.

Fogtechnika

Wave

Teljes körű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, a legkorszerűbb technológiák és anyagok használatával készítjük el a kezelési terv alapján a szükséges megoldást.

Kezelés

Wave

A kezelési terv alapján megteszünk mindent, a tartós fogászati egészség érdekében.
A kezelést követően garantáljuk, hogy a szájüregben visszaáll a rágóképesség, és a fogak esztétikuma is tökéletes lesz. Ezek megőrzése érdekében az állapot fenntartására, a garanciára és a felülvizsgálatra vonatkozó tanácsokkal látjuk el.

Az eltöltött vendégéjszakák számától és a fogászati kezeléstől függően az alábbi ajándékokat biztosítjuk Önnek:

  • svédasztalos reggeli

  • fürdőbelépő

  • gyógymasszázs

  • szauna-világ belépő

  • belépőjegy a Nádasdy Ferenc Múzeumba

  • félpanzió

  • programszervezés

  • repülőtéri transzfer

Szakmai partnereink

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdekli a szolgáltatásunk, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk, munkatársunk hamarosan jelentkezni fog. Köszönjük!